Noi suntem români, urmasi de geti si daci....romanii ,sunt doar urmasii stramosilor nostrii.
<noscript>
<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.hit100.ro/">
<span class="yshortcuts" id="lw_1344889347_1">HIT100.ro</span></a></noscript>

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Noi suntem români, urmasi de geti si daci....romanii ,sunt doar urmasii stramosilor nostrii.
<noscript>
<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.hit100.ro/">
<span class="yshortcuts" id="lw_1344889347_1">HIT100.ro</span></a></noscript>
Noi suntem români, urmasi de geti si daci....romanii ,sunt doar urmasii stramosilor nostrii.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

medicina naturista

In jos

medicina naturista Empty medicina naturista

Mesaj Scris de Marius Dum Iul 20, 2014 2:01 am

http://www.diasporaromaneascaunita.com/2014/07/antibiotice-naturale-puternice-de-care-nu-ar-trebui-sa-stiti/




ANTIBIOTICE NATURALE PUTERNICE DE CARE NU AR TREBUI SA STITI!
Scris de: Diaspora | la 20 iulie, 2014

antibiotice_naturale
antibiotice_naturale

Antibioticele pe baza de prescriptie medicala au devenit tratamentul standard pentru infectii. Drept rezultat, oamenii si-au distrus sistemul lor digestiv, si in mod ironic, si-au redus imunitatea naturala la toate tipurile de infectii din viitor. Dar, puteti scapa de infectii fara distrugerea sistemului digestiv cu urmatoarele sase antibiotice naturale puternice.

1) Usturoiul. Usturoiul a fost folosit ca medicament de multe popoare din intreaga lume, de mii de ani. Usturoiul este un antibiotic puternic, antiviral, antifungic, avand proprietati antimicrobiene si fiind capabil sa ajute la indepartarea bacteriilor neprietenoase. Este, de asemenea, foarte bogat in antioxidanti naturali care distrug radicalii liberi, si care sprijina, de asemenea, un sistem imunitar puternic. Ingredientul activ din usturoi, alicina, este componenta-cheie in uciderea si apararea impotriva bacteriilor daunatoare. Pentru a beneficia de proprietatile antiinfectioase ale usturoiului, acesta trebuie consumat crud sau in alimente usor fierte.

2) Argintul coloidal. Argintul coloidal a fost cunoscut de secole ca fiind un antibiotic eficient. La inceputul anilor 1900, Alfred Searle, fondatorul companiei farmaceutice Searle, a descoperit ca argintul coloidal ar putea ucide agentii patogeni cei mai mortali. Searle a inceput sa utilizeze argintul coloidal pe subiecti umani, intr-un numar mare de cazuri, obtinand rezultate uimitoare. Avantajul principal al argintului ar fi acela ca este rapid fata de microbii fatali, neavand o actiune toxica asupra gazdei sale. Cercetarile recente au aratat, de asemenea, ca argintul coloidal poate distruge microbii rezistenti la antibiotice, cum ar fi MRSA, gripa aviara si SARS.

Pentru utilizarea in conditii de siguranta a argintului coloidal, se recomanda utilizarea cu urmatoarea formula: 12 x greutatea (kg) / ppm = picaturi pe zi de supliment de argint. Aceasta este o optiune excelenta pentru orice situatie in care sunt necesare produse antibacteriene. A nu se folosi pe termen lung (mai mult de 2 saptamani), dar pastrati-l in dulapul dumneavoastra, ca parte din farmacie naturala.

3) Echinacea. Echinacea a fost utilizata pentru a trata o mare varietate de infectii, cum ar fi tratarea ranilor deschise, difterie, septicemie, si alte boli legate de bacterii. Astazi, aceasta planta puternica este folosit mai ales pentru raceala si gripa, datorita capacitatii sale de a distruge cele mai periculoase forme de bacterii, cum ar fi Staphylococcus aureus, care provoaca MRSA mortal. Pentru a obtine o forma pura de echinacea, acesta ar trebui amestecat cu alte doua antibiotice naturale puternice.

4) Mierea manuka. Este, probabil, antibioticul cel mai gustos. Aplicata local, mierea poate ucide o gama larga de agenti patogeni, inclusiv MRSA si bacterii mancatoare de carne. De asemenea, s-a mai constatat ca bacteriile tratate cu miere manuka nu au avut nicio rezistenta. Atunci cand alegeti acest tip de miere, asigurati-va ca acesta este nepasteurizata; multe tipuri de miere de pe piata nu sunt naturale, diminuandu-le drastic din beneficiile sale de sanatate.

5) Uleiul de oregano. Uleiul de oregano are grija de bacterii patogene; este, de asemenea, antiviral si antifungic, constituind astfel o combinatie puternica de 3 in 1, si rivalizand cu produse farmaceutice. Ingredientul-cheie antimicrobian din uleiul de oregano este carvacrolul. Ar trebui sa se asigure ca sursa de ulei contine cel putin 70 la suta continut carvacrol, pentru a fi eficienta. Fiti atenti ca sa nu utilizeze ulei de oregano pe termen lung.

6) Reishi. Reishi este o ciuperca extrem de rara, foarte bogata in antioxidanti. De asemenea, este o sursa buna de vitamina B, precum si de potasiu, magneziu, seleniu, cupru si fosfor. Ciuperca constituie nu doar un modulator imunitar superior, dar, de asemenea, si un antibacterian si antiviral extrem de puternic. Reishi protejeaza ficatul; se stie ca un ficat sanatos va sprijini un atac puternic asupra “invadatorilor straini” si ajuta la detoxifierea organismului, daca aveti o infectie.

In afara de aceste 6 plante si alimente, impotriva infectiilor nu trebuie sa uitati si alte alimente ca lamaia, extractul de frunze de masline, cuisoarele, turmericul si ardeiul rosu.

O reteta-antibiotic extrem de puternica

Combinati efectele sinergice ale multor antibiotice naturale puternice prin urmatoarea reteta:
* un ceai de echinacea;
* sucul de la 1 lamaie;
* 2 catei de usturoi;
* 1 lingurita de miere manuka;
* 1 pipeta de Reishi;
* 12-16 ml de apa calduta.

Almeea

Marius
Admin

Mesaje : 192
Data de inscriere : 01/08/2012
Varsta : 51
Localizare : Resita--Düren

https://romania-germania.forumgratuit.ro

Sus In jos

medicina naturista Empty broccoli

Mesaj Scris de Marius Dum Iul 20, 2014 2:02 am

Este originară din zona Mării Mediterane, iar, în bucătăria italiană, are o valoare aparte, încă din perioada Imperiului Roman. Este bogată în substanţe nutritive care luptă în mod eficient împotriva cancerului, dar şi de vitamine. Printre prinncipalele sale calităţi se numără capacitatea de a preveni apariţia cancerului şi de a reduce reacţiile alergice.


Broccoli-ul, deşi nu se bucură de o popularitate ridicată în rândul românilor, este, totuşi, una dintre cele mai sănătoase legume. Are un conţinut calorit scăzut, este bogat în vitamine, minerale şi fitonutrienţi, fapt ce îl transformă într-un veritabil inamic al cancerului. Aflaţi care sunt câteva dintre principalele beneficii asupra sănătăţii.

Previne apariţia cancerului

Potrivit cercetătorilor, broccoli-ul conţine un compus numit indole-3-carbinol, care are proprietatea de a lupta împotriva unui estrogen care favorizează apariţia tumorilor, în special al celor de la nivelul sânilor. Mai mult, s-a dovedit că acest compus nu doar suprimă creşterea celulelor cancerigene, ci şi distruge celulele aflate în metastază. Consumând regulat broccoli, poate fi prevenită apariţia mai multor tipuri de cancer, printre care se numără cancerul de sân, de prostată, de vezică biliară, de col uterin şi cel ovarian.

Protejează împotriva afecţiunilor cardiovasculare

Datorită conţinutului ridicat de flavonoizi, broccoli-ul are una dintre cele mai importante calităţi cardioprotective. În urma unui studiu în care participanţii au fost puşi să respecte o dietă bazată pe broccoli, ceapă, ceai şi mere, s-a descoperit că riscul de a dezvolta afecţiuni cardiovasculare a fost micşorat cu 20%.

Previne cataracta

Broccoli-ul este o legumă bogată în antioxidanţi, printre care şi luteina şi zeaxantinul, care se găsesc din plin şi în cristalin. La participanţii unui studiu care consumau broccoli de minim două ori pe săptămână, s-a observat că riscul de a face cataractă a scăzut cu 23%, comparativ cu cei care nu consumau.

Ameliorează reacţiile alergice

Cu un conţinut ridicat de fitonutrienţi cu proprietăţi antiinflamatorii, printre care cel mai important este kaempferolul, broccoli-ul ameliorează cu succes inflamaţiile şi reduce reacţiile alergice.Totodată, fitonutrienţii au şi capacitatea de a detoxifia organismul, prin emiteresa unui semnal către gene, care, ulterior, cresc producţia de enzime implicate în procesul de detoxifiere.

Îmbunătăţeşte digestia

Nu în ultimul rând, are un conţinut ridicat de fibre, consumul acestei legume stimulând, astfel, funcţia digestvă. În plus, datorită fibrelor, o dietă bogată în broccoli are capacitatea de a preveni constipaţia, de a împiedica supraalimentarea (fibrele creează senzaţia de saţietate), şi de a menţine nivelul de zahăr di sânge la parametri normali.

Marius
Admin

Mesaje : 192
Data de inscriere : 01/08/2012
Varsta : 51
Localizare : Resita--Düren

https://romania-germania.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum